top of page

Basiscursus wimperextesions one by one

Altijd al wimperstylist willen worden? Wimperstylist zijn is meer dan wat wimpertjes plakken, je bent een artiest die mensen kan helpen hun oogopslag te verfraaien op diverse manieren. Verschillende oogvormen, werken met kleurtjes en lashart. Niets is te gek. Be prepared to be a lashlover!

 

Bij Rulez of Beauty wordt een uitstekende basis gelegd voor iedere wimperstylist in spe.

 

De cursus is individueel dus er is alle tijd en vrijheid om vragen te stellen en alles rustig door te nemen. Alles wat men moet weten om een goede basis te hebben komt aan bod.

Er worden regelmatig trainingen gevolgd en ik ben lid van 2 websites van lash masters. Tevens volg ik alle nieuwe informatie op de voet in binnen- en buitenland.

Alle laatste technieken worden behandelt, dus geen gedateerde informatie maar up to date! Ook na de cursus blijf ik beschikbaar voor vragen of problemen waar eventueel tegenaan gelopen wordt.

 

De cursus bestaat uit 1 hele dag en een dagdeel. Er zijn geen vaste dagen, er kan in overleg een datum worden vastgelegd.

 

Cursus dag 1  (10.00 - 17.00)

 

* Theorie

 

* Technieken oefenen op oefenhoofd

 

* Lunch (inbegrepen)

 

* Plaatsen nieuwe set op model onder begeleiding

 

Cursus dagdeel 2 (ochtend of middag)

 

* Refill uitvoeren op model

 

* Verwijderen

 

* Problemen / vragen behandelen

 

Bij het succesvol afsluiten van dagdeel 2 wordt er een certificaat overhandigt. Mocht er toch meer oefening noodzakelijk zijn is er de mogelijkheid gratis een dagdeel terug te komen om de praktijk nogmaals samen door te nemen. Het certificaat wordt pas uitgereikt als de standaard daarvoor voldoende is!

 

Kosten

 

Zonder startpakket 299,-

 

Inclusief startpakket 479,-

Er wordt geen BTW gerekend.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page