top of page

Wimperextensions one by one

Bij deze methode verkrijgt u een mooie natuurlijke look en een sprekende open blik zonder dat u nog mascara nodig heeft!

 

Bij de one by one techniek wordt er per wimperhaartje een wimperextention bevestigd met een speciaal daarvoor bestemde lijm.

Dit wordt uiterst zorgvuldig gedaan zodat de wimpers in hun normale cyclus kunnen groeien en uitvallen.

 

Bij Rulez of Beauty wordt voorafgaand aan de behandeling een intake formulier ingevuld. Aan de hand daarvan worden eventuele bijzonderheden, wensen en verwachtingen besproken. Er wordt ten alle tijden gekeken naar wat de natuurlijke wimpers kunnen dragen zonder dat de wimpers er schade van oplopen.

In de salon zijn vrijwel alle krullen en diktes aanwezig dus voor elke dame is er een passende look. Ook worden altijd de laatste trends op wimpergebied gevolgd, er zijn bijvoorbeeld kleurtjes en flatlashes in het wimperassortiment.

 

Gemiddeld worden er tussen de 80 en 120 wimperextensions geplaatst. Een behandeling duurt 1,5-2 uur en wordt als ontspannend ervaren. U ligt tijdens deze behandeling met gesloten ogen. Het hoort zeker niet pijnlijk te zijn.

 

Aangezien de wimpers een groeicyclus hebben verliezen we gemiddels 3-5 wimpers per dag. Deze groeien ook weer aan. Met de natuurlijke wimpers zullen ook de wimperextensions uitvallen. Daarom is het aan te raden na 2-3 weken een opvulbehandeling uit te laten voeren om zo de mooie volle look te behouden.

Hoe goed de wimpers blijven zitten is afhankelijk van diverse factoren, de uitleg hierover kunt u verder op de site vinden.

Afhankelijk van het aantal weken tussen de opvulbeurten duurt dit tussen de 45 minuten-1,5 uur.

 

Kiest u ervoor om de wimpererextensions uit te laten groeien dan zal alles na 6-8 weken uitgevallen zijn.

 

De nazorg van de wimperextensions is uitermate belangrijk om langdurig plezier te hebben van een mooie set. Onder het kopje nazorg kunt u meer informatie hierover vinden. Ook krijgt u na de behandeling een nazorgformulier mee naar huis.

 

BELANGRIJK! Reinig altijd uw ogen met een product zonder olie voordat u wimperextensions laat plaatsten. Het liefst een dag ervoor al geen mascara meer dragen. Resten (waterproof)mascara kunnen ervoor zorgen dat de lijm niet goed hecht en dit kan betekenen dat de wimperextensions vroegtijdig afvallen.

bottom of page